TERASSIN LASITUKSET

Etusivu » Tuotteet » Terassin lasitukset

Nauti terassistasi keväästä pitkälle syksyyn!

Toimitamme liukulasit terassille niin kotitalouksille kuin yrityksille. Lisäksi valikoimaamme kuuluu myös kiinteät lasitukset, katelasit ja lasikaiteet. Terassilasit tekevät kodin ja mökin terassista – yhtä hyvin myös ravintolan patiosta – aivan uudenlaisen ja viihtyisän oleskelupaikan, jossa maisemasta, ruoasta ja juomasta voi nauttia aikaisesta keväästä myöhälle syksyyn. Kevään aurinko lämmittää lasien läpi ja tuuli pysyy ulkopuolella. Syksyn kylmenevät illatkaan eivät aja enää nauttimaan iltateetä sisälle.

Me toimitamme sekä Lukkan-lasitusjärjetelmät että Sami-terassilasijärjestelmät. Käymme myös sopimuksesta mittaamassa, suunnittelemassa ja asentamassa lasituksen.

HUOM!
Pääset tutustumaan meillä Lukkan terassilasitus -järjestelmään tehtaan edustajan esittelemänä 4-6.heinäkuuta. Tervetuloa!

Liukulasit terassille - Sami -terassijärjestelmät Lasi Väisäseltä asennettuna

Pyydä ilmainen tarjous terassilaseista

Haaveiletko höyryävästä kahvikupista kevätauringon lämmittämällä lasitetulla terassilla? Pyydä meiltä tarjous terassin lasituksista. Tarvittaessa käymme tekemässä myös tarvekartoituksen ja mittaamassa kohteen.

2 + 14 =

Liukulasit terassille

Liukuvat terassilasit pitävät terassin puhtaana, suojaavat sateelta ja tuulelta sekä melulta. Halutessaan seinästä voi kuitenkin aukaista suuren osan ja päästää luonnon terassille. Terassin liukulasien lasi on yleensä 4mm tai 6mm karkaistua lasia. Sävyvaihtoehtoja on useita.

Kiinteä lasitus terassille asennettuna, koko Oulun alueella

Kiinteät lasitukset

Jos terassille täytyy saada kiinteä lasitus, tehdään se yleensä samalla profiililla kuin liukulasitus. Joskus lasit kiinnitetään kiinteästi myös puu- tai alumiinilistoilla. Terassin kiinteät lasit ovat yleensä 4mm tai 6mm karkaistua lasia. Sävyvaihtoehtoja on useita.

Terassin katelasit

Lasikate terassilla on pitkäaikainen ja kestävä investointi. Toisin kuin muovi, lasi ei harmaannu ja menetä läpinäkyvyyttään aja saatossa. Lasin paksuus ja tyyppi määräytyy katteen kaltevuuden ja ruoteiden välin mukaan.

Lasikate terassille Lasi Väisäseltä
Lasinen oven päällinen

Lasiset oven päälliset

Toimitamme myös oven päälle katoksia tai lippoja lasista. Nämä tyylikkäät, kevyet ja ajattomat ratkaisut sopivat hyvin moderniin taloon. Lasin vahvuus ja tyyppi määräytyy lasin koon, kaltevuuden ja kiinnikkeiden määrän mukaan.

Tarjoamme rahoitusta

Voimme tarjota kotitalouksille ja yksityisasiakkaille kannattavan rahoituksen remonttikustannuksia helpottamaan.

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että voit vähentää työn osuuden verotuksessa , kun asennutat terassilasit kotona tai mökillä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.