SAUNAN LASISEINÄ

Etusivu » Tuotteet » Saunan lasiseinä

Sauna voi olla myös tunnelmallinen ja tyylikäs osa kylpyhuoneen sisustusta. Kun perinteinen puinen saunan ovi korvataan kokonaisella saunan lasiseinällä, kylpyhuoneesta ja saunasta tulee yksi avara kokonaisuus. Saunan lasiseinä on loistava ratkaisu myös mökkisaunaan! Luonnon helmassa lasiseinä voi mahdollistaa maiseman katselun jopa suoraan saunan lauteilta.

Saunan lasiseinä mittatilaustyönä

Toimitamme ja asennamme saunan lasiseinät mittatilaustyönä. Karkaistussa lasissa on monia eri värivaihtoehtoja. Myös kiinnitysvaihtoehtoja ja saunan lasiseinän malleja on useita. Karkaistu lasi on turvallinen ja vedenkestävä materiaali ja siksi loistava valinta kosteisiin tiloihin.

Me voimme sopimuksen mukaan tehdä saunan lasiseinän asiakkaan antamien mittojen mukaan tai käydä paikan päällä mittaamassa aukot. Tällöin käymme myös asiakkaan kanssa läpi eri vaihtoehdot laseissa ja kiinnitystavoissa sekä opastamme valinnassa.

Saunan lasiseinä mittatilaustyönä ja asennettuna Lasi Väisäseltä

Pyydä ilmainen tarjous saunan lasiseinästä

Haaveiletko heittäväsi pian löylyä tunnelmallisemmassa ja viihtyisämmässä saunassa? Pyydä meiltä ilmainen tarjous saunan lasiseinästä. Tarvittaessa käymme myös mittaamassa kohteen ja kertomassa eri vaihtoehdoista.

11 + 5 =

Meiltä saat kylpyhuoneremontin yhteydessä myös muut kostean tilan lasit, kuten suihkuseinät, karmittomat lasiovet  ja lasiliukuovet. Suunnittelemme myös uniikin vetimen, jos et löydä mieluista vedintä valmiista vaihtoehdosta.

Rahoitus

Voimme tarjota kotitalouksille ja yksityisasiakkaille kannattavan rahoituksen remonttikustannuksia helpottamaan.

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että voit vähentää työn osuuden verotuksessa , kun teetät kylpyhuoneen ja saunan remontin kotona tai mökillä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.