PEILIT JA PEILILIUKUOVET

Etusivu » Tuotteet » Peililiukuovet ja peilit

Toimitamme peilejä kaikkiin kohteisiin kotitalouksista kouluihin ja myymälöistä ratsastustallien maneeseihin. Lisäksi toimitamme Helmi -peililiukuovet mittojen mukaan vaatekaappeihin. Tarvittaessa suunnittelemme peilien kiinnityksen ja asennamme sekä peilit että peililiukuovet.

Peililiukuovet mittojen mukaan

Helmi-peililiukuovilla tavarat ja vaatteet pysyvät siistien liukuovien takana. Peilipinta tuo avaruutta ja viihtyisyyttä pieneenkin tilaan. Erillistä kokovartalopeiliä ei tarvita, kun vaatteiden valinta onnistuu hyvin tyylikkään vaatekaapin edessä. Toki valittavissa on peilin lisäksi myös muita materiaaleja kuten taustamaalattu lasi. Yhdistelemällä erilaisia peili- ja lasivaihtoehtoja sekä jakamalla ovipintoja yhdellä tai useammalla jakopienalla, vain mielikuvitus on rajana, omaa uniikkia peililiukuovi –kokonaisuutta suunnitellessa.

Toimittamamme peililiukuovet vievät kaapin syvyydestä ainoastaan 36mm. Alaprofiilissa olevien säädettävien pyörien ansiosta ovet liukuvat erittäin kevyesti. Profiilit ovat pursotettua alumiinia ja värivaihtoehtoja ovat anodisoitu hopea ja pulverimaalattu valkoinen.

Tarvittaessa käymme mittaamassa aukon ja asennamme peililiukuovet. Siivoamme myös aina jälkemme.

Peililiukuovet mittojen mukaan - Helmi -peililiukuovet Lasi Väisäseltä

Pyydä ilmainen tarjous peililiukuovista tai peileistä.

8 + 1 =

Peilit mittojen mukaan Lasi Väisäseltä

Peilit kotiin, maneesiin, kouluun, myymälöihin, kuntokeskuksiin..

Toimitamme suuriakin peilejä erilaisilla kiinnityksillä kaikkiin kohteisiin. Peilin taakse on mahdollista saada turvakalvo, kun sirpaleiden putoamisen estäminen on erityisen tärkeää esimerkiksi kouluissa ja muissa julkisissa tiloissa. Tarjoamme myös mittaus- ja asennuspalvelun peileille.