KEITTIÖN LASIT

Etusivu » Tuotteet » Keittiön lasit

Keittiön välitilan lasi

Keittiön välitilan lasi on yleensä 6mm karkaistua lasia. Lasi voi olla normaali float-lasi eli hieman vihertävä tai optisesti kirkas rautavapaa lasi, josta lasin luonnollinen vihreys on poistettu. Kirkkaan lasin läpi välitilan seinäpinnan maali tai tapetti näkyy, mutta on suojassa roiskeilta ja lialta. Lasi kestää hyvin kosteutta ja on siksi hyvä valinta etenkin tiskialtaan taakse. Jos välitilassa oleva seinäpinta halutaan peittoon, voidaan välitilan lasiksi valita myös taustamaalattu karkaistu lasi. Tällöin värivaihtoehtoja on käytännössä rajattomasti.

Me voimme sopimuksesta käydä mittaamassa kohteessa välitilan mitat. Tämä on suositeltavaa etenkin, jos lasiin täytyy tehdä reikiä esimerkiksi pistorasioita varten. Lasi kiinnitetään välitilaan yleensä alumiinilistoilla. Me huolehdimme tarvittaessa  asennuksesta ja siivoamme myös jälkemme.

Keittiön välitilan lasi suojaa seinää lialta ja vesiroiskeilta

Keittiön välitilan laseilla uusit keittiön ilmeen ilman suurta remonttia. Jos vanhat kaakelit välitilassa eivät enää miellytä, ei niitä välttämättä tarvitse alkaa repimään pois. 

Pyydä ilmainen tarjous keittiön laseista

5 + 2 =

Lasi ruokailupöydän päälle

Lasi on hyvä vaihtoehto ruokailupöydän päälle, etenkin jos perheessä on pieniä lapsia. Lasi suojaa pöydän pintaa kolhuilta, värjääviltä ruoka-aineilta ja kosteudelta. Karkaistu lasi kestää iskuja paremmin kuin tavallinen 6mm lasi. Karkaistunakaan lasi ei kuitenkaan ole naarmuuntumaton.

Ruokailupöydän päällä käytettävä lasi voi olla joko karkaistua tai tavallista 6mm lasia. Luonnostaan vihertävän lasin sijaan voidaan valita optisesti kirkas lasi, jos ei haluta, että lasi vääristää esimerkiksi valkoisen ruokapöydän väriä.

.