KARMITON LASIOVI

Etusivu » Tuotteet » Karmiton lasiovi

Karmiton lasiovi on huoleton valinta kosteisiin tiloihin. Lasi kestää hyvin vesiroiskeita eikä puukarmin lahoamisesta tarvitse murehtia. Lasi myös päästää valon läpi tilasta toiseen ja tekee näin pienistäkin kylpytiloista avaran oloisia.

Toimitamme karmittomat lasiovet mittojen mukaan ja tarvittaessa suunnittelemme jopa aivan uniikin vetimen. Oven lasi on aina turvalasia ja lasivaihtoehtoja on useita. Voit valita hieman hämyisemmän pronssi- tai savulasin tai etsatun lasin tuomaan näkösuojaa.

Karmiton lasi mittatilaustyönä

Pyydä ilmainen tarjous karmittomasta lasiovesta

3 + 6 =

Me tulemme tarvittaessa mittaamaan ja suunnittelemaan kohteeseen sopivan lasioven paikan päälle. Sopimuksesta myös asennamme lasioven.

Saranoidun lasioven lisäksi toimitamme myös lasiliukuovia ja kokonaisia lasiseiniä. Liukuovi on hyvä vaihtoehto saranoidulle ovelle etenkin silloin, kun oven avautumiseen ei ole kunnolla tilaa. Meiltä saat myös kaikki muut kodin lasit kätevästi yhdessä paketissa ja tarvittaessa järjestämme myös rahoituksen!

Tarjoamme rahoitusta

Voimme tarjota kotitalouksille ja yksityisasiakkaille kannattavan rahoituksen remonttikustannuksia helpottamaan.

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että voit vähentää työn osuuden verotuksessa , kun teetät remonttia kotona tai mökillä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.