YKSITYISASIAKKAILLE JA KOTITALOUKSILLE

Etusivu » Lasituspalvelut » Yksityisasiakkaille

Rakennus- ja sisustuslasit kotiin ja mökille

Palvelemme kaikissa kodin lasiasioissa ammattitaidolla ja sopivan rennolla asenteella Oulun seudulla ja tarvittaessa kauempanakin. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisua asiakkaiden toiveiden ja kohteen vaatimusten mukaan. Olipa sitten tarvittava lasitusratkaisu pieni tai suuri, Lasi Väisäsen luotettava henkilökunta on apuna sopimuksen mukaan kartoituksesta ja mittauksesta asennukseen. Niin ja me myös siivoamme jälkemme ennen kuin poistumme työmaalta.

Asiantuntevaa ja räätälöityä lasituspalvelua

OTA YHTEYTTÄ

Tuotteet

Kauttamme saat monipuolisesti lasituksia kotiin ja mökille. Voimme myös rakentaa toiveidesi pohjalta erikoisempiakin lasitustuotteita, joihin ei löydy valmista olemassa olevaa ratkaisua. Tarvittaessa huolehdimme myös kaikkien toimittamiemme sisutus- ja rakennuslasien mittauksesta ja asennuksesta.

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että voit vähentää työn osuuden verotuksessa, kun teetät ikkunaremontin kotona tai mökillä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.

Rahoitus

Voimme tarjota kotitalouksille ja yksityisasiakkaille kannattavan rahoituksen remonttikustannuksia helpottamaan.

Tyhjennämme varastoa Facebookissa

Varastostamme löytyy silloin tällöin edullisia ylijäämätuotteita. Ilmoittelemme näistä tarjouksista Facebook-sivullamme. Kannattaa kurkata!

Pyydä ilmainen tarjous

Haaveiletko terassilasituksista? Onko kylpyhuoneesi saamassa uuden ilmeen ja mietit, laittaisitko pelkän lasioven sijasta kokonaisen saunan lasiseinän? Vai onko tarpeesi hieman pienempi? Kenties takan luukun lasi otti ja halkesi?

10 + 9 =