TALOYHTIÖLLE

Etusivu » Lasituspalvelut » Taloyhtiöille

Taloyhtiön ikkunaremontti ja terassilasitukset Lasi Väisäseltä

Onko taloyhtiössänne aika tehdä ikkunaremontti kaikissa huoneistoissa tai kaipaako useamman asunnon terassi lasituksia? Kannattaa kysyä meiltä tarjous isommasta urakasta! Me mittaamme, suunnittelemme, toimitamme ja asennamme uudet ikkunat ja terassilasitukset joustavasti, ripeästi ja ammattitaidolla Oulun alueella 250km säteellä toimipisteestämme – ja tarvittaessa kauempanakin. Kerromme mielellämme kohteeseen ja käyttötarkoitukseen sopivista vaihtoehdoista ja autamme valinnoissa. Pystymme myös korjaamaan ikkunan karmin ympärillä olevassa seinärakenteessa tai terassin puurakenteissa mahdollisesti ilmenevät vauriot tai puutteet. Näin säästytään turhalta vaivalta ja viivästyksiltä, kun sama porukka pystyy hoitamaan sekä lasien asennuksen että timpurin työt. Siivoamme myös jälkemme ja käymme kohteen lopputarkastuksen läpi asiakkaan kanssa. Taloyhtiön ikkunaremontti tai terassilasitukset useampaan asuntoon hoituvat huolettomasti ja ripeästi!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä tarvekartoitus taloyhtiöösi

 

OTA YHTEYTTÄ

Tutustu ikkunaremontti -palveluumme

Toimitamme ja asennamme uudet lämpölasit vanhojen tilalle tai kokonaan uudet ikkunat. Laajasta lasi- ja ikkunavalikoimastamme löytyy varmasti sopivat ratkaisut koko taloyhtiöön.

Tutustu terassilasituksiimme

Toimitamme asennettuna terasseille liukulasituksia, kiinteitä lasituksia ja katelaseja. Myös ulkokäyttöön soveltuvat lasikaiteet kuuluvat valikoimaamme. Lasi- ja profiilivaihtoehtoja on useita. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti sopiva ratkaisu terassille kuin terassille.