IKKUNAREMONTTI

Oulu ja lähialueet

Etusivu » Lasituspalvelut » Ikkunaremontti

Ikkunaremontti Oulun alueella – vaivattomasti

Vaihdamme vanhojen lämpölasien tilalle uudet olemassa oleviin karmeihin tai toimitamme kokonaiset ikkunat karmeineen. Teemme ikkunaremontin ammattitaidolla mittauksesta asennukseen. Etenki vanhemmissa rakennuksissa saattaa ikkunan ympärillä olevissa seinärakenteissa ilmetä vaurioita ikkunaremontin yhteydessä. Tarvittaessa voimme myös korjata lahonneet puupuitteet. Näin paikalle ei tarvitse erikseen tilata kirvesmiestä ja ikkunaremontin aikataulu ei veny.

Ikkunaremontin kartoitus ja tarjous ilmaiseksi

Me kartoitamme tarvittavat ikkuna- ja lämpölasirakenteet sekä mittaamme aukot. Selvitämme, mistä laseista vanhat ikkunat koostuvat, kerromme eri vaihtoehdoista ja opastamme valinnoissa. Tämän jälkeen annamme työstä tarjouksen. Teemme kartoituksen ja tarjouksen täysin ilmaiseksi eikä se velvoita asiakasta vielä mihinkään.

SUUNNITTELETKO IKKUNAREMONTTIA?

Pyydä meidät tekemään ilmainen ikkunaremontin kartoitus ja tarjous.

10 + 14 =

Ikkunaremontin aikataulu

Pelkkien lämpölasien vaihto olemassa oleviin karmeihin onnistuu yleensä nopeasti. Kun uudet lasit ovat kohteessa, niiden vaihto uusiin keskikokoisessa omakotitalossa kestää yleensä muutaman tunnin. Ikkunan vaihto karmeineen kestää hieman kauemmin. Ikkunaremontin aikataulu riippuu työn laajuudesta eli siitä, mille valmiusasteelle kohde on sovittu tehtävän (raaka-asennus vai täysin viimeistelty asennus ulkovuorauksineen ja sisäpuolen listoituksineen).

Ikkunaremontin aikana yksittäinen ikkuna-aukko on ilman lasia noin minuutin riippumatta siitä, vaihdammeko pelkän lämpölasin olemassa oleviin karmeihin vai asennammeko uudet ikkunat karmeineen. Kiinteistö ei siis jäähdy merkittävästi lasin vaihdon aikana ja voimme tehdä ikkunaremontteja ympäri vuoden.

Laaja valikoima laseja ja ikkunoita

Kun tilaat meiltä ikkunaremontin, valittavanasi on useita eri vaihtoehtoja joko pelkistä lämpölaseista ääneneristyslaseihin sekä PVC-karmisista ikkunoista  kotimaisiin Piklas-ikkunoihin. Me kerromme kohteeseen ja käyttötarkoitukseen sopivista ratkaisuista sekä opastamme valinnoissa.

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että voit vähentää työn osuuden verotuksessa , kun teetät ikkunaremontin kotona tai mökillä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä verottajan sivuilta.