LASI VÄISÄNEN

Etusivu » Lasi Väisänen

Lasi Väisänen Oy – Lasipalvelua ja kolmannessa sukupolvessa

Kalle Runolinnan, Lasi Väisäsen toimitusjohtajan, juuret ovat vahvasti lasirakentamisessa. Hänen Isoisänsä Veikko Väisänen perusti Lasiväisänen Ky:n vuonna 1961. Kallen isä Reijo Väisänen ja Seija Suorsa luotsasivat yritystä 2000-luvun loppupuolelle saakka, kunnes lopettivat liiketoiminnan ja yrityksen nimi jäi pöytälaatikkoon.

Kallen kummisetä Markku Räisänen puolestaan oli pyörittänyt myös lasiliikettä Räisäsen Lasi ja päätti myydä liiketoiminnan vuonna 2015 – ja Kalle päätti ostaa. Yrityksen kalustoa ja tuotteita sekä toiminta-ajatusta uudistettiin ja Lasi Väisäsen nimi otettiin taas käyttöön.

Lasi Väisäsellä panostamme erityisesti palvelun laatuun. Kotitalouksille tämä tarkoittaa myös rahoituksen tarjoamista remonttikustannuksia helpottamaan.  Haistelemme myös alan kansainvälisiä tuulia ja pysymme perillä uusista tuotteista.

Lasi Väisäsen osakkaana on myös Kallen äiti Riitta Runolinna. Hänen yrityksensä, Lasitaide Runolinnan, perintönä Lasi Väisäsen tiloista löytyy myös vino pino tiffany-laseja, joita harrastajat osaavat käydä kyselemässä.

Lasi Väisänen - Toimitusjohtaja Kalle Runolinna työn touhussa

Kalle Runolinna työn touhussa